CaseWare® Аудит для студентів кафедри фінансового контролю та аудиту

Студенти освітньої програми «Аудит та державний фінансовий контроль» зможуть використовувати сучасні інформаційні продукти, котрі використовують провідні міжнародні аудиторські та вітчизняні аудиторські  фірми. Так, днями досягнуто домовленості та отримано програмні рішення CaseWare  для професійних аудиторів, стаціонарний та хмарний контроль з метою підготовки фінансової звітності, швидкої та надійної перевірки та аналізу фінансових даних ( https://caseware.com.ua/), котрі будуть використовуватися для навчальних цілей.

Компанія CaseWare International – провідна міжнародна компанія по автоматизації процесів фінансового контролю, аудиту та формування звітності відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності із центральним офісом у Канаді. Вона заснована більше 20 років тому і представлена ​​в 130 країнах світу. Програмні рішення CaseWare забезпечують універсальні і надійні рішення для бухгалтерів, аудиторів, фінансових директорів, широко використовуються в корпоративному секторі, де часто доводиться працювати з великою кількістю інформації. Програмні продукти дозволяють витрачати мінімум часу на формування і регулярну перевірку звітності. CaseWare виводить аудиторські процеси на новий якісний рівень, спрощує і зменшує паперову роботу, дозволяє бути впевненими у вірності кожної цифри в звітності після багатьох змін.

Коли курс буде завершено, користувачі шаблону будуть вміти:

● Створювати файли, що включають шаблон в існуючі або нові файли клієнта.
● Створювати та відстежувати ризики, контролі та звітні питання протягом всього процесу аудиту.
● Налаштовувати робочі програми та контрольні переліки для задоволення потреб клієнтів.
● Оглядати файли клієнта за допомогою інструментів шаблону Аудит та Working Papers
● Оновлювати файли клієнта зі змінами у змісті.

Шаблон CaseWare® Аудит (далі Аудит) забезпечує автоматизацію підходу до аудиторської діяльності. Він призначений для автоматизації багатьох процесів у рамках аудиторської діяльності, одночасно забезпечуючи швидкий та ефективний доступ до всього робочого документу. Він дає можливість  розглядати стандартні процедури, передбачені з урахуванням конкретних потреб кожного аудиторського завдання. Відповідальність фірми полягає у формуванні нових проектів з шаблонів або змін у існуючих шаблонах документів, які знадобляться під час роботи. Аудит надає ряд графіків документування виконаної роботи. Відповідальність аудитора полягає в тому, щоб забезпечити ступінь виконаної роботи, а докази, отримані та задокументовані у файлі, були достатніми для виконання необхідних стандартів документації. Шаблон Аудит можуть використовувати два типи користувачів. Перший тип – Автор або Фірма-автор, який забезпечує наповнення змісту шаблону і та повторно формує шаблон для використання командами аудиторського завдання. Другий тип – це Користувач або Команда аудиторського завдання, який працює на клієнтських файлах, або на основі шаблону, або включає документи з шаблону, що надходить через бібліотеку документів. Навчальна інструкція призначена для Користувача або Команди аудиторського завдання, яка здійснює аудиторську перевірку. Навчальна інструкція показує, як користуватися функціями шаблону, які були розроблені, щоб допомогти командам аудиторського завдання в проведенні більш ефективного та оперативного аудиту.