Науковці Ольштинського університету та класичного університету Тернополя дискутували на предмет актуальних трендів в управлінні підприємствами в умовах пандемії COVID-19

25 березня 2021 року в рамках Академії іноваційності Ольштинського університету та школи професійної майстерності відбулася наукова конференція на тему «Конкурентоспроможність та іноваційність – сучасні тренди в управлінні підприємством». Організаторами цієї on-line конференції виступили кафедра фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету та кафедра економіки Ольштинського університету (координатори проекту – д.е.н., проф. Михайло Лучко – завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту класичного університету Тернополя та доктор наук Станіслав Шмітка – завідувач кафедри економіки Ольштинського університету). Робочими мовами зазначеного заходу були англійська та польська мови.
Широка наукова аудиторія, що була представлена на конференції, мала можливість почути та провести дискусію на предмет питаньs управління підприємствами в умовах пандемії, іноваційності та конкуретності бізнесу в складних умовах господарювання. З цікавими та змістовними доповідями виступили:
– dr inż. Andrzej Fetliński – Przedsiębiorstwa w pandemii COVID-19, (pl);
– dr, adiunkt Oksana Chereshnyuk – Innovation as a component of successful business, (en);
– dr Robert Dmuchowski, dr Stanisław Szmitka – Klastry biznesowe jako podmioty strategii innowacyjności, (pl);
– dr, adiunkt Liudmyla Holinach – Innovations and their social effect (on the example
of production of disposable cookware), (en)
– mgr Wojciech Sobina – Practical aspects of the Lean Management approach implementation, (en)
– dr, adiunkt Iryna Shchyrba – Audyt efektywnościowy w systemie zarządzania przedsiębiorstwem, (pl).
Д.е.н., проф. Лучко М.Р. у своєму виступі відмітив, що Південна Корея у 2021 році посіла перше місце в рейтингу інноваційних країн від агенції Bloomberg. Значну роль в утворенні рейтингу 2021 року зіграла боротьба з Covid-19, на місце в списку впливали дії країн щодо стримування пандемії, інновації, цифрова інфраструктура, які дозволяли економікам справлятися з впливом карантину.
В конференції взяли участь також аспіранти та студенти двох Вузів, що дасть їм змогу використати отримані знанні в навчальному процесові та підготуванні наукових робіт.
Далі буде.
З відео заходу можна ознайомитись за посиланням

Д.е.н., проф. Лучко М.Р. у своєму виступі відмітив, що Південна Корея у 2021 році посіла перше місце в рейтингу інноваційних країн від агенції Bloomberg. Значну роль в утворенні рейтингу 2021 року зіграла боротьба з Covid-19, на місце в списку впливали дії країн щодо стримування пандемії, інновації, цифрова інфраструктура, які дозволяли економікам справлятися з впливом карантину. В конференції взяли участь також аспіранти та студенти двох ВУЗів, що дасть їм змогу використати отримані знанні в навчальному процесові та підготуванні наукових робіт.
Далі буде.
З відео заходу можна ознайомитись за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=vD4KKy6R5sg”>Відео конференції