Патріотичне виховання студентів

З початку повномаштабного вторгнення рашистів на українську землю в нашій системі освіти відбулися значні зміни. В Україні зруйновано або пошкоджено значну кількість

закладів освіти, серед яких – школи, профтехучилища, коледжі та університети. Чимало студентів змушені були покинути свої домівки та навчальні заклади. Однак, збереження можливості здобуття української освіти має стати одним із пріорітетів державної політики в Україні.

Західноукраїнський національний університет робить усе можливе для забезпечення освітнього процесу, збереження викладацького складу, надання якісних знань студентам та патріотичного виховання молоді.

Викладачі кафедри фінансового контролю та аудиту ЗУНУ під час навчання та бесід зі студентами звертають увагу не тільки на підвищення загальної та професійної культури майбутніх фахівців, але й на етичні елементи їхньої поведінки, допомагають формувати особистісні якості, світоглядні позиції та ціннісні орієнтири студентської молоді, її творчий потенціал, патріотизм, національну свідомість, високі етичні норми міжособистісного спілкування.