Студенти четвертого курсу відвідали Тернопільське відділення Київського науково – дослідного інституту судових експертиз

19 листопада 2019 р., в рамках проходження дуальної освіти, студенти групи ОАБ – 41 разом з викладачами Кафедра економічної експертизи і аудиту бізнесу ТНЕУ Саченко С. І. та Черешнюк О. М. відвідали Тернопільське відділення Київського науково – дослідного інституту судових експертиз.
Студентів та викладачів радо зустріла заступник начальника відділення Згуровська Світлана Євгеніївна.
Світлана Євгеніївна ознайомила з основними напрямками роботи відділення, наголосила на унікальності фаху судового експерта-економіста, розповіла про завдання, обов’язки та відповідальність судових експертів, звернула увагу на нововведеннях цієї сфери, вказала на актуальні напрямки розвитку судово-економічної експертизи.
Згуровська С.Є. зазначила, що професія судового експерта-економіста вимагає глибоких знань з обліку, оподаткування, фінансів, економічного аналізу, аудиту та юриспруденції.
В ході спілкування студенти були дуже активними,задавали багато питань на які отримали повні і ґрунтовні відповіді Світлани Євгеніївни.
Щиро дякуємо Світлані Євгеніївні за гарне і змістовне спілкування та за співпрацю з кафедрою.