Сучасний стан та перспективи розвитку аудиту в Україні

30 червня 2017 року на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулося засідання міжрегіонального круглого столу на тему «Сучасний стан та перспективи розвитку аудиту в Україні» в рамках проведення заходів з нагоди 25-річчя ВПГО «Спілка аудиторів України».

Організаторами заходу виступили ВПГО «Спілка аудиторів України», Аудиторська палата України, Львівський торговельно-економічний університет, Територіальні відділення ВПГО «Спілка аудиторів України» Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Тернопільської областей.

Участь у роботі круглого столу взяли в.о. зав. кафедри аудиту, ревізії та аналізу ТНЕУ к.е.н., доцент Адамик О.В. та к.е.н., доценти цієї ж кафедри Будник Л.А., Голяш І.Д., Михайлишин Н.П., Хаблюк О. А., Щирба М.Т.

Голова Тернопільського ТВ ВПГО «САУ» Щирба М.Т. виступив на засіданні круглого столу та охарактеризував стан аудиторської діяльності в регіоні.

Круглий стіл був присвячений проблемам реформування аудиту та імплементації законодавства ЄС в аудиторську практику в Україні. Учасники круглого столу розглянули сучасний стан аудиту, визначили тенденції й виклики економіки та окреслили напрями реформування аудиторської діяльності в Україні.