Захист магістерських робіт у Подільському спеціально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі

20 грудня в Подільському спеціально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі відбувся успішний захист магістерських робіт студентів групи ОЕЕзмкт -21.

У складі Державної екзаменаційної комісії були присутні: голова комісії, к.е.н. В. М. Мариновський, д.е.н., професор, завідувач кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу М. Р. Лучко, к.е.н., доцент З.Б. Литвин.

Впродовж захисту розгорталися цікаві дискусії навколо актуальних проблем сьогодення. З успішним захистом привітав студентів директор Подільського коледжу к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України М. М. Тріпак і подякував колективу кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу за плідну співпрацю.

По завершенню роботи ДЕК, члени комісії відвідали заняття випускника Богданюка Кирила, який за допомогою воскових олівців та праски малює унікальні пейзажі. Цього мистецтва він навчає студентів коледжу. Для членів комісії Кирило презентував чудову картину.

Бажаємо усім студентам та випускникам – магістрам коледжу не зупинятися на досягнутому, успішно застосовувати нові знання, сміливо прямувати до професійних вершин.