Гостьова лекція Олександра Танасова

Відбулася гостьова лекція начальника фінансово – економічної служби Тернопільського зонального відділу Військової служби Олександра ТАНАСОВА.
16 листопада 2023 року, в рамках вивчення навчальної дисципліни “Контроль і аудит” відбулася гостьова лекція за участю начальника фінансово – економічної служби Тернопільського зонального відділу Військової служби Олександра ТАНАСОВА на тему: «Деякі питання щодо здійснення контролю в умовах воєнного стану».
На лекції були присутні викладачі кафедри фінансового контролю та аудиту, аспіранти, студенти які навчаються за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» на бакалаврській освітньо-професійній програмі «Облік і оподаткування» та магістерській освітньо-професійній програмі «Аудит та державний фінансовий контроль».
На гостьовій лекції розглядалися питання спеціального законодавства щодо здійснення контролю в умовах воєнного стану. Також Олександр Танасов акцентував увагу на найпоширеніших правопорушеннях які виявляють під час здійснення контрольних заходів.
Зустріч відбулася у форматі живого спілкування, у невимушеній атмосфері Олександр Танасов дав відповіді на запитання щодо здійснення контролю з використанням Excel.
Організатор заходу:к.е.н.,доцент кафедри Кафедра фінансового контролю та аудиту ФФО ЗУНУ С.І. Саченко.