Кафедра фінансового контролю та аудиту: заключне засідання студентського наукового товариства – підсумки та перспективи

Незважаючи на карантинні обмеження, пов’язані із поширенням COVID-19, викладачі, студенти, аспіранти кафедри фінансового контролю та аудиту ФФО ЗУНУ продовжують свою наукову діяльність. В умовах пандемії впродовж січня-квітня 2021 року було проведено конференції учасників кафедри за участі науковців Республіки Польща із використанням платформи Zoom:
«ПОЛЬЩА – УКРАЇНА: аудит, аспекти локальні і глобальні»;
«Конкурентоспроможність та інновації – сучасні тренди в управлінні підприємством».
Наукові заходи були спрямовані на обговорення питань аудиторської діяльності в умовах пандемії, адже цей глобальний виклик значно вплинув на процес здійснення аудиту: зумовив необхідність розробки альтернативних методів отримання аудиторських доказів, модифікував організацію самого процесу здійснення перевірки, створив необхідність для аудитора змінити ключові аспекти предмету дослідження під час аудиторської перевірки в умовах турбулентного зовнішнього середовища, спричинив потреби у додаткових аудиторських доказах. Також було проведено дискусію з питань управління підприємствами в умовах пандемії, інновацій та конкурентоспроможності бізнесу в складних умовах господарювання.
Заключне засідання студентського наукового товариства кафедри фінансового контролю та аудиту відбулося 2 червня 2021 року, де були присутні студенти, аспіранти та викладачі кафедри.
Голова наукового товариства, студентка четвертого курсу, Оксана Рекис, передала естафету молодшим колегам та побажала їм успіхів, творчої наснаги і нових цікавих досліджень. За результатами пропозицій і голосування головою наукового товариства був обраний студент другого курсу Віктор Вербіцький, а його заступницею і помічницею – студентка першого курсу Юлія Зіник. Амбітні, комунікабельні, креативні, розумні, творчі та талановиті студенти, подякували за довіру і пообіцяли справитися з цим завданням.
Куратори к.е.н., доцент Людмила Голінач та к.е.н., доцент Марія Шестерняк підвели підсумки плідної наукової діяльності, відзначили активних і кращих студентів.
Завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту, д.е.н., професор Михайло Лучко, заступниця завідувача кафедри, к.е.н, доцент Зоряна Литвин, обговорили з присутніми учасниками наукового товариства актуальні питання наукових досліджень, підвели підсумки роботи за навчальний рік та намітили перспективи проведення наукових заходів у наступному навчальному році.
Колектив кафедри фінансового контролю та аудиту привітав «нове керівництво» товариства. Побажав всім гарного відпочинку, набратися сил і з творчими, науковими ідеями, натхненням, завзяттям плідно працюв ати у наступному навчальному році.