Проходження виробничої практики

Цікаво та змістовно проходить виробнича практика у студентів IV курсу денної форми навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Аудит і аналіз бізнесу» на аудиторській фірмі «Тер Аудит».

Практикоорієнтоване навчання спрямоване на фахову підготовку майбутніх спеціалістів та забезпечення їхнього належного рівня професійної підготовки.

Так, зокрема студенти на практиці ознайомились із структурою аудиторської фірми «Тер Аудит», характером організації її діяльності і управління, загальною організацією системи обліку, структурою і функціями обліково-аналітичного апарату. Студенти вивчають порядок оформлення первинних і зведених облікових документів у паперовому вигляді та за допомогою спеціальних облікових програм; досліджують податкові розрахунки підприємств; аналізують фінансово-господарську діяльність; опановують проведення розрахунків основних показників діяльності бізнесу; ознайомлюються із системою внутрішнього контролю та аудиту тощо.

Виробнича практика проводиться у відповідності до стандартів вищої освіти, якими передбачено завдання за ступенем вищої освіти «бакалавр» і покликана сформувати у випускника факультету фінансів та обліку професійні вміння і навики організації та методики аналізу та аудиту бізнесу. Такий підхід дає можливість студентам закріпити теоретичні знання, отримані в університеті, оволодіти навиками практичної роботи, поглибити методику науково-дослідної роботи.