Заняття з дисципліни «Аудит нефінансової інформації»

Цікаво та змістовно проходять лекційні та практичні заняття з дисципліни «Аудит нефінансової інформації» у студентів, які навчаються на факультеті фінансів та обліку ЗУНУ за магістерською освітньо-професійною програмою «Аудит та державний фінансовий контроль» спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Характерною особливістю є те, що кафедрою фінансового контролю та аудиту застосовується практикоорієнтоване навчання. Тому заняття проводяться на філіалі кафедри в аудиторській фірмі «Тер Аудит». Студенти мають можливість отримати не тільки теоретичні знання, а й практичні навики, ознайомитися із кращими методами здійснення аудиту.

Так, зокрема студенти на практиці ознайомилися із порядком формування Звіту незалежного аудитора з надання обґрунтованості впевненості щодо Звіту про корпоративне управління одного із акціонерних товариств.

Такий підхід до навчання є ефективним, сприяє формуванню у студентів теоретичних знань і практичних навичок щодо аудиту нефінансової звітності, формуванню базових компетентностей щодо організації і проведення аудиту, надання інших аудиторських послуг, а також розуміння проблемних аспектів аудиторської діяльності і принесе без сумніву позитивні результати.