Студент групи ОО-42 Максим Королішин нагороджений відзнакою «Волонтерська доблесть»

Студент Факультету фінасів та обліку ЗУНУ нагороджений відзнакою «Волонтерська доблесть»
В умовах воєнного стану волонтерство є не лише одним із видів залучення молоді до відстоювання активної громадської позиції, який дозволяє проявити максимально свої здібності та вміння, завдяки яким можна допомогти іншим людям у вирішенні їх проблем, а й частиною життя молодого покоління українців. Волонтерство – це добровільний вибір, що відображає особисті погляди і позиції студентів Західноукраїнський національний університет.
Студент Факультет фінансів та обліку ЗУНУ Максим Королішин, який навчається в групі ОО-42 за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» на бакалаврській освітньо-професійній програмі «Облік і оподаткування» нагороджений відзнакою «Волонтерська доблесть». Мужність, воля, честь та турбота – це ті загальнолюдські цінності, яким відповідає сучасний волонтер.
Максим Королішин з перших днів війни активно займається волонтерською діяльністю, неодноразово з іншими волонтерами організовував збір необхідних речей у Нідерландах та привозив гуманітарну допомогу та вантаж в Україну, окрім цього другий рік поспіль виступає організатором та співорганізатором благодійних турнірів з міні-футболу на яких було зібрано гроші на дрони-камікадзе для одного з підрозділів ЗСУ, на автомобіль для бійців, а також на шини та запчастини для ремонту автомобілів, які так потрібні нашим захисникам та ін.
Українці, щоб встояти проти країни-агресора повинні бути єдиними і міцними. Сила України у її людях, свідомості та прагнені допомогти іншим.
Кафедра фінансового контролю та аудиту ФФО ЗУНУ пишається тим, що має змогу навчати таких студентів як Максим Королішин.