Вебінар на тему: «Постанова КМУ від 11.12.2019 р. № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних: новації та проблемні питання»

07 листопада 2022 року студенти освітньо-професійних програм «Аудит і аналіз бізнесу» (бакалаврська програма) та «Аудит та державний фінансовий контроль» (магістерська програма) кафедри фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету взяли участь у вебінарі на тему: «Постанова КМУ від 11.12.2019 р. № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних: новації та проблемні питання», що відбулася на платформі ZOOM у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області.
На Вебінарі студенти почули виступи в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслана Цвігуна, заступниці начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Марії Мельник, заступника начальника відділу адміністрування ПДВ управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Віктора Саванця.
До обговорення даного порядку долучилися і викладачі кафедри фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету, а саме: Михайло Лучко, д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту ЗУНУ і Юрій Іванечко, к.е.н., викладач кафедри фінансового контролю та аудиту ЗУНУ, які є практикуючими аудиторами.
Цікава дискусія й інших бухгалтерів та практиків щодо проблемних питань, які виникають у суб’єктів підприємницької діяльності при реєстрації податкових накладних, була корисною для студентів.
P.S. Також інформація про проведений захід розміщена на офіційному сайті ДПС у Тернопільській області. Для детального ознайомлення переходьте за посиланням: