Організаційне засідання студентського наукового товариства

У вівторок, 6 жовтня, відбулося організаційне засідання студентського наукового товариства кафедри фінансового контролю та аудиту бізнесу ЗУНУ.
Куратори СНТ (Голінач Л.І. та Шестерняк М.М. привітали студентів із початком навчального року. Завідувач кафедри ФКА Лучко Михайло Романович висловив подяку активним учасникам наукового товариства, окреслив власне бачення щодо функціонування студентської науки, розповів про можливі вектори зміни та розширення формату роботи.
На засіданні було заслухано звіт про підсумки діяльності студентського наукового гуртка минулого навчального року, який підготувала голова наукового товариства – Рекис Оксана. Було проаналізовано результати проведених заходів, обговорено їх змістовне наповнення, визначено активістів гуртка.
Куратори запропонували тематику наукових заходів на поточний навчальний рік, висловили власне бачення щодо їх проведення. Було запропоновано додати учасників-першокурсників, а також, на підставі побажань студентів, оновлено список студентів-учасників наукового товариства кафедри на поточний навчальний рік. Також куратори висловили подяку студентам за активну минулорічну діяльність та надію на співпрацю у майбутніх наукових заходах. Побажали студентам творчості, натхнення та успіхів у навчанні та в усіх починаннях.