Випуск бакалаврів освітньої програми «Аудит і аналіз бізнесу»

4 червня 2021 року розпочала свою роботу атестаційна комісія кафедри фінансового контролю та аудиту. Цей день для студентів групи ОАБзкп-41 Кам’янець-Подільського навчально-наукового центру Західноукраїнського національного університету був сповнений особливим хвилюванням. Адже – сьогодні не просто фінальний екзамен. Це – підсумок набутих знань, практичного досвіду впродовж тривалого часу від молодшого спеціаліста до бакалавра.
Студенти групи ОАБзкп-41 успішно склали атестаційний екзамен для присвоєння першого рівня (бакалаврського) вищої освіти галузі знань «Управління та адміністрування» за спеціальністю «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Аудит і аналіз бізнесу».
Після завершення іспиту студенти поринули у спогади: як вперше вони ознайомилися з освітньою програмою, з викладачами, як навчалися за різними формами навчання (офлайн, онлайн).
Завідувач кафедри д.е.н., професор Михайло Лучко привітав випускників із завершенням навчання та побажав не зупинятися на досягненому, а продовжити навчання і здобути другий (магістерський) рівень вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Аудит і державний фінансовий контроль».
Колектив кафедри подякував директору Кам’янець-Подільського навчально-наукового центру Західноукраїнського національного університету, к.п.н. Тетяні Мозолюк та спеціалісту центру Валентині Загурі за педагогічну майстерність, плідну співпрацю та побажав міцного здоров’я, благополуччя, творчої наснаги, успіхів у подальшій співпраці.