Засідання студентських проблемних груп кафедра фінансового контролю та аудиту

21 березня 2024 року на Факультеті фінансів та обліку відбулося засідання студентських проблемних груп кафедри фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету.
Визначальною складовою діяльності науково-педагогічних працівників кафедри фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету є залучення здобувачів другого рівня вищої освіти – «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Аудит та державний фінансовий контроль» до наукової роботи. Навчання і студентська науково-дослідна робота відповідають потребам запитів суспільства та сприяють вирішенням теоретичних і прикладних проблем економічних наук. Ознайомлення студентів із сучасними досягненнями наукової думки, інструментарієм новітніх наукових досліджень за напрямами діяльності кафедри відбувається у навчальний та в позанавчальний час через різні форми.
Діяльність студентських проблемних груп на кафедрі фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету організовано за науковими інтересами здобувачів, зокрема:
• керівництво студентською проблемною групою «Фінансовий моніторинг в процесі імплементації європейського законодавства» здійснює д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту Михайло Лучко;
• куратором студентської проблемної групи «Проблеми становлення і розвитку контролю та аудиту» є к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансового контролю та аудиту Світлана Саченко;
• керівництво студентською проблемною групою «Методика аудиту та державного фінансового контролю в умовах євроінтеграційних процесів» здійснює к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансового контролю та аудиту Марія Шестерняк.
Засідання відбулось у вигляді проблемного кола та носило дискусійний характер. Розглянули напрямки діяльності кожної проблемної групи в контексті наукових інтересів студентів.
Здобувачі обговорили результати проведених досліджень, пошуку та систематизації матеріалів, які збирають для підготовки тез, доповідей на конференції, а також написання кваліфікаційних робіт.