Зустріч із журналісткою Тернопільської газети «Номер один» Соломією Вершигорою

На кафедрі фінансового контролю та аудиту відбулася зустріч студентської редакційної колегії газети «Територія успіху» із журналісткою Тернопільської газети «Номер один» Соломією Вершигорою.
Переглянувши попередні випуски студентської газети, Соломія похвалила студентів за кропітку працю та запропонувала креативні ідеї щодо наступних випусків «Територія успіху».
На зустрічі панувала дружня атмосфера. Журналістка розповіла про свою цікаву роботу та поділилася досвідом у цій сфері. Обговорювалися різні питання щодо газети, заходів кафедри, університету, новин нашого міста та подій у світі.
Соломія Вершигора зауважила, що ЗУНУ – завжди відрізняється від інших навчальних закладів, де здобувають освіту наполегливі та водночас креативні студенти. Створення студентської газети це великий досвід, адже тут можна проявити свої творчі здібності, відкрити в собі нові таланти, і підтримувати хороші стосунки із викладачами, що є не менш важливим в студентському житті. «Я поділилася своїм досвідом та напрацюваннями. Журналістом бути не легко, але цікаво, а журналістом-фінансистом тим паче. Щиро радію за групу амбітних, молодих людей і чекаю першого, оновленого випуску газети «Територія успіху»».
Наталя Глух, викладач кафедри фінансового контролю та аудиту, відмітила, що студенти з нетерпінням чекали цієї зустрічі, зауваження та побажання щодо оновлення газети «Територія успіху» сприйняли на «ура!» і готові до плідної співпраці.
На завершенні заходу, Зоряна Литвин, доцент кафедри, зазначила, що зустріч з журналісткою Соломією є потрібною та корисною. Так, як наші студенти, допитливі, талановиті, ініціативні, проте не мають досвіду в журналістиці. Вони прагнуть, щоб газета була цікавою для всіх, студентів, батьків та викладачів.